Course Description
Examining the nature of learning and learning in accordance with behavioristic, cognitive, constructivist, humanistic/social theories, gestalt theory, quantum theory, brain base theory, multiple intelligence, and cybernetic learning theory. Lectures are carried out using a synchronous and asynchronous system as well as analysis of reference reading assignments from various sources, presentations and discussions, project assignments, and reflections based on the character of Faith, intelligent, independent, honest, caring and tough (Idaman Jelita) for learning culinary arts
Program Objectives (PO)
- Menunjukkan sikap bertanggung-jawab atas pekerjaan di bidang keahliannya secara mandiri
- Mampu menerapkan dan memecahkan masalah sederhana di pedagogik tata boga, meliputi perencanaan pembelajaran, pengembangan perangkat pembelajaran , evaluasi dan media pembelajaran berbasis IPTEKS
- Terampil merancang, melaksanakan penelitian, menganalisis dan mengimplentasikan hasil penelitian Pendidikan tata boga dengan hasil inovasi teknologi terapan ilmu bo
- Terampil merancang dan menerapkan perencanaan pembelajaran, perangkat pembelajaran, evaluasi dan media pembelajaran di sekolah dengan mengedepankan kearifan lokal dan budaya daerah