•  

Our Top Course
Pengembangan Media Foto
( 16 Sections)
 
Komunikasi Pembelajaran
( 16 Sections)
 

Course Food Ingredient Science

Program Studi S1 Gizi UNESA

 
Card image

Course Description

Discussion of the types and properties of food ingredients, both physical and chemical and their changes (raw-cooked ingredients, browning reactions), practice of analyzing changes in the properties of food ingredients. Learning is carried out by providing theory, assignments and discussions.

Program Objectives (PO)


Aktifitas Pembelajaran

  • Pertemuan 1
    Karakteristik Umbi-umbian
    • Date  5 September 2024

  • Pertemuan 2
    Serealia dan kacang-kacangan
    • Date  12 September 2024

  • Pertemuan 3
    Karakteristik Umbi-umbian
    • Date  19 September 2024

  • Pertemuan 4
    Karakteristik sayur dan buah
    • Date  26 September 2024

  • Pertemuan 5
    Karakteristik Daging
    • Date  3 Oktober 2024

  • Pertemuan 6
    Karakteristik bahan penukar
    • Date  10 Oktober 2024

  • Pertemuan 7
    Karakteristik Gula dan Pemanis
    • Date  17 Oktober 2024

  • Pertemuan 8
    Ujian Tengah Semester
    • Date  24 Oktober 2024

  • Pertemuan 9
    Karakteristik susu dan olahan
    • Date  31 Oktober 2024

  • Pertemuan 10
    Karakteristik telur
    • Date  7 November 2024

  • Pertemuan 11
    Karakteristik minyak dan lemak
    • Date  14 November 2024

  • Pertemuan 12
    Karakteristik daging dan unggas
    • Date  21 November 2024

  • Pertemuan 13
    Karakteristik ikan dan hewan laut lainnya
    • Date  28 November 2024

  • Pertemuan 14
    Praktikum ilmu bahan makanan
    • Date  5 Desember 2024

  • Pertemuan 15
    Praktikum ilmu bahan makanan '
    • Date  12 Desember 2024

  • Pertemuan 16
    • Date  19 Desember 2024

Lecturer

AULIA PUTRI SRIE WARDANI
AULIA PUTRI SRIE WARDANI
  • 215,475 Reviews4.8 Rating

RAHAYU DEWI SOEYONO
RAHAYU DEWI SOEYONO
  • 215,475 Reviews4.8 Rating

Video Images
Preview this course
 
 
  • Program StudiS1 Gizi
  • Semester1
  • Lectures2
Difficult Things About Education.
$75$10